Claudia Hopman - I Am Claudia

I TEACH LEADERSHIP

“Het is mijn droom om bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuw leiderschap in de hele wereld” - Claudia Hopman - nov 2010
SAMENWERKEN AAN

JOUW LEIDERSCHAP EN MEESTERSCHAP

Claudia werkt graag met jou aan de ontwikkeling van jouw leiderschap en meesterschap gericht op een betere toekomst in de breedste zin van het woord.

  • Jouw Leiderschap
  • Jouw Meesterschap
  • Nieuw Leiderschap voor organisaties
  • Nieuw Leiderschap voor een betere wereld (UN)

IAMCLAUDIA is geregistreerd en geaccepteerd door UN ECOSOC (Economic and Social Affairs) als civil society organisatie die participeert, die zal bijdragen aan de doelen van de UN (SDG’s = Sustainable Development Goals) en zal deelnemen aan UN bijeenkomsten.

Claudia heeft een wereldreis gemaakt naar 6 continenten en is daar in gesprek gegaan met vrouwelijke leiders. Deze gesprekken zijn uitgewerkt in een boek en dvd met een docu-film (18 min):  How Women Leaders Create The World.

BECAUSE IT MATTERS

GLOBAL WOMEN LEADERSHIP

Resultaat van deze wereldreis is de start van Global Women Leadership (GWL). De visie van GWL is een rolmodel te zijn in nieuw leiderschap voor de hele wereld. De missie van GWL is om het aandeel van vrouwen in nieuw leiderschap te laten groeien.

De doelen van GWL zijn:

1. Kennis: door voortdurend aanvullend onderzoek te blijven doen
2. Inspireren: door spreker te zijn op veel verschillende podia
3. Verbinden: door de oprichting van het GWL netwerk
4. Ontwikkelen: door het programma ‘Change Tomorrow Today’ ontwikkelen we meer nieuwe leiders.

 

En ook
a. Jouw Leiderschap Inspiratiereis in India
b. Jouw Leiderschap Verhaal en Leiderschap Identiteit
c. Jouw Leiderschap Resilience en Post Traumatische Groei

Interesse ? Mail mij

IK WIL

MEER NIEUWE LEIDERS

Het principe achter de interviews met deze vrouwelijke leiders is uitgewerkt in verschillende programma’s en werkvormen met het doel om meer nieuwe leiders te creëren en nieuw leiderschap te ontwikkelen in de hele wereld.

YOUR LEADERSHIP DAYS!

Een programma voor topstudenten
van hogescholen en universiteiten.

CHANGE TOMORROW TODAY

Een programma voor samenwerking met UN.

GWL ACADEMY

Diverse leadership programma’s.
Neem contact op met IAMCLAUDIA voor een vrijblijvend intakegesprek
”Claudia is een geweldige vrouw. Met lef en enthousiasme reist zij de hele wereld over om Global Women Leaders een hele dag te interviewen. Dit doet ze op een zeer persoonlijke, bescheiden en gevoelige manier wat hele bijzondere interviews oplevert. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat, een boek of wellicht een film? Zelfs van wetenschappelijke zijde is interesse getoond voor dit project! SUPER Claudia, ik hoop je nog vaak te zien en wie weet vaker met je te kunnen werken!”
Petra Donkers
Mede-oprichter, training ontwikkelaar & trainer bij Fortunators
”Claudia is one of the most objective and forthright persons I have worked with. She is a very eager learner and does it with a lot of humility. What I really like about Claudia is her ability to look at the big picture and then connect that to the bits and pieces that she collects in day to day living. She has an amazing ability to be a self starter and pursue her goal relentlessly with great clarity. Currently she is working on a very relevant project on Global Women Leadership. As part of this she is working with women across cultures admirably. This project is her passion and her inputs on this will be very valuable. Claudia is a very compassionate human being and that’s what makes her special. Her efforts to make a difference to the society through her commitment to social responsibility is laudable. It’s a pleasure to work with Claudia!”
Vice President – Human Resources, Ashok Leyland Ltd,
Member Board of Directors at Gulf Ashley Motors Ltd

I CAN
ALSO HELP
YOU WITH

01.

I GIVE

COACHING

Claudia werkt, als trainer en coach, graag samen met mensen aan de ontwikkeling van een nieuw evenwicht.

02.

I DO

INTERIM MANAGEMENT

Claudia biedt haar kennis, daadkracht en tijdelijke verbondenheid aan voor organisaties en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Claudia is een interim manager die snel nieuwe situaties doorziet en met veel enthousiasme pragmatisch en resultaatgericht te werk gaat.

I WANT TO CONNECT

Neem contact met mij op.