Claudia Hopman - I Am Claudia

I GIVE COACHING

Claudia werkt, als trainer en coach, graag samen met mensen aan de ontwikkeling van een nieuw evenwicht.
HET BELANG VAN

EVENWICHT

Mensen zijn wijs en ervaren hun leven en alles wat ze meemaken door te denken, te doen en te voelen. De momenten dat je het gevoel hebt dat je de wind mee hebt zijn de momenten dat denken, doen en voelen met elkaar in een optimaal evenwicht zijn voor jou. Je doet wat je zegt, je zegt wat je denkt en je denkt vanuit wat je ervaart. Dat voelt goed en als vanzelfsprekend.
Zo zijn er ook momenten dat je juist wind tegen voelt. Dat zijn de momenten die je in beweging brengen en een verandering starten. Dan zijn denken, doen en voelen niet optimaal in evenwicht. Dit kan ervoor zorgen dat je op ontdekkingsreis wil gaan naar een nieuwe balans tussen denken, voelen en doen. Dat nieuwe evenwicht is voor ieder mens anders. Elk nieuw evenwicht ook steeds weer door de oneindige gebeurtenissen in ons leven, zowel zakelijk als privé.
Ben jij op zoek naar een nieuw evenwicht?
IK HEB

DEZE OPLOSSING

Je kan kiezen voor de volgende ontwikkelingstrajecten. Alle trajecten hebben het doel om samen op weg te gaan naar beweging, naar het nieuwe evenwicht.
TRAJECT VOOR

INDIVIDUELE
VERANDERING

TRAJECT VOOR

TEAM
VERANDERING

TRAJECT VOOR

ORGANISATIE
VERANDERING

TRAJECT VOOR

INSPIRATIEREIS
NIEUW!

Start vandaag en vind een nieuw evenwicht in je leven. Neem contact op met IAMCLAUDIA voor een vrijblijvend intakegesprek

I HAVE NOMINATIONS

IAMCLAUDIA heeft voor diverse gerenommeerde bedrijven en organisaties gewerkt. Bekijk hieronder een selectie van referenties.

2019.

In 2019 is Claudia genomineerd tot global coaching award door EMCC.

2014.

In 2014 is Claudia genomineerd tot top-60 beste coaches van Europa door EMCC.

“Werken met Claudia betekent voor mij het vinden van werkelijke diepgang, oprechte interesse en betrokkenheid. Claudia is direct en eerlijk. En bovenal enorm intuïtief. Ze heeft je 'door'. Al met al helpt het om in beweging te komen en oude verroeste patronen te doorbreken.”
Hessel Frings
De Moeiteloze Manager
Initiatiefnemer en Directeur
“Wat super goed Claudia! En ook zeker terecht, je hebt een geweldig luisterend oor en haalt het beste in mensen naar boven.”
Evelien van Hoeve
JINC helpt jongeren op weg naar werk
Project Medewerker
“Gefeliciteerd! Claudia! Je voelt goed aan. Daarin zit je kracht. Het is nl. geen trucje maar een pad naar zelf realisatie. ”
Mathijs Koopman
Thuiszijn
IT consultant / systemisch coach
“Wow! Well deserved Claudia. Het verbaasd me niet, je bent een top vrouw en top coach.”
Marjo van den Broek
Rabobank
Global Cooperative Values Manager

I CAN
ALSO HELP
YOU WITH

02.

I DO

INTERIM MANAGEMENT

Claudia biedt haar kennis, daadkracht en tijdelijke verbondenheid aan voor organisaties en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Claudia is een interim manager die snel nieuwe situaties doorziet en met veel enthousiasme pragmatisch en resultaatgericht te werk gaat.

03.

I TEACH

LEADERSHIP

Claudia werkt graag met jou aan de ontwikkeling van jouw leiderschap en meesterschap gericht op een betere toekomst in de breedste zin van het woord.

I WANT TO CONNECT

Neem contact met mij op.